Da Tabernan, gure sukaldaritza-eskaintza berritzeko eta bezeroei esperientzia berriak eskaintzeko moduak bilatzen ari gara beti. Hori buruan dugula, gure kartan zenbait berrikuntza partekatzen ditugu, gure jatetxean zure uneei aniztasuna eta aberastasuna emateko diseinatuak.
Etxeko kroketak Urdaiazpiko, onddo eta gaztarekin
Hasteko, ohiko kroketei bira bat eman diegu, eta urdaiazpikoa, onddoak eta gazta nahastu ditugu. Plater hau betiko zaporeei egindako omenaldi txiki bat da, baina gure ukitu pertsonalarekin.
Bakailao entsalada epela
Bakailao entsalada epela berriz, zerbait arina baina zaporez betea bilatzen dutenentzat dago pentsatuta. Bakailao leuna eta sasoiko barazkiak konbinatu ditugu, edozein gauzatarako ezin hobea den plater freskoa sortuz.
Ahate Paparra
Zerbait sendoagoa nahiago dutenentzat, ahate paparra delakoa sartu dugu gure kartan. Testura ezin hobea ziurtatzeko, plater honek ahosabai zorrotzenak asebeteko dituela agintzen du.
Txipiroiak plantxan
Plater honen prestaketa errazak produktuaren kalitatea eta zapore freskoa nabarmentzen ditu, eta aukera ezin hobea da bakarka partekatzeko edo gozatzeko.Da Tabernatik pasa eta plater berri hauek dastatu. Gure nobedadeak zurekin partekatzeko gogo biziarekin itxarongo dizugu!
Eta askoz gehiago!!! Zatoz azken kutixiak dastatzera!!